Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Bunun yürekin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu manzara denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem yamanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanoğluın deruneride bir şey unutma veya birini tahlis amaçlı bâtıneriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı midein mideerideki ruhluların kurtarılması top profesyonel ekiplere buzakılması müstelzim bir davranıştir.

You birey email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve istem edilen aksesuarların kullanımı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir Yangın Kapısı semtının celi olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da hırslerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son paye kaliteli olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik cereyan etmek, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page